fredag 27 februari 2015

Bikes vs Cars

Det händer en hel del cykelrelaterade trevligheter i Malmö inom det närmsta och det är jättekul att få vara en del av dem. På fredag har äntligen Fredrik Gerttens omtalade dokumentärfilm Bikes vs Cars premiär. Jag träffade Fredrik för första gången strax före kickstarterkampanjen satte igång och jag tror inte att det var någon som betvivlade att filmen skulle bli av. Världen över visade folk sitt stöd och många bäckar små blev tillslut en stor film. Väntan är över och om exakt en vecka är det alltså dags för premiär.
 
Premiärkvällen till ära så kommer jag tillsammans med WG Film och Slow Roll Malmö att ordna en cykelparad (slow roll) genom Malmö. För en kväll kommer cykeln att ta upp precis lika mycket plats som bilarna i gaturummet. Ett bättre sätt att inleda kvällen kan jag personligen inte komma på.
 
16.30 rullar vi från Burger King på Gustav Adolfs torg och rutten som är på ca 9km avslutas vid biograf Panora (Friisgatan) ca 17.30. Alla är hjärtligt välkomna att delta, ju fler desto trevligare.
 
WE ARE MANY  
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar